Ikea spöka!

Var en tur på Ikea i dag. Fikk faktisk med meg husbond'... ikke hver dag kan man si. Uansett så var det med tanke på rommet til mini at vi var der. Vi kjøpte en hylle, som ennå ikke er montert, og det blir den vel ikke riktig ennå heller da vi fortsatt har endel igjen før rommet er ferdig, men vi kjøpte også denne lille lampa som til tross for navnet forhåpentligvis skal gjøre det mindre og ikke mer skummelt å sove på det nye rommet. Den falt ihvertfall i smak, det er helt sikkert. Var kjempe stas å trykke på hodet sånn at den skrudde seg på og vekslet mellom å lyse i blå og grønntoner.

 Bilder fra barnerommet og hylla må eventuelt komme senere :-) Tror det blir veldig bra til slutt.

2 kommentarer

Lena

24.mai.2011 kl.22:13

Rommet blir sikkert kjempefint!! :-) Og lampa var jo kjempemorsom. Junioren vår har denne (http://www.lilleprinsen.no/product/484074/Pabobo_Barbapapa-Lumilove.html) , og vi er kjempefornøyde med den, men den skifter jo ikke farge da.... ;-)

strikkogtov

26.mai.2011 kl.18:37

Og Mini trykker og trykker tenker jeg....

Skriv en ny kommentar

kortfattet

kortfattet

31, Fet

Ingrid heter jeg. Har akkurat fylt 29 for andre gang ;)og er småbarnsmor i full jobb. Innimellom alt kjas og mas kobler jeg av med papir i alle former og farger. Scrapper først og fremst kort, så denne bloggen kommer nok til å preges av det.

online counter

Kategorier

Arkiv

hits